SNAGA ZAJEDNIŠTVA

RADNI TIMOVI PODBACUJU 60% VREMENA

Timske inicijative često ne uspeju da postignu svoje ciljeve zbog nedostatka zajedničke svrhe, nejasnih ciljeva i uloga, nedostatka zajedničke odgovornosti i neefikasnog rukovođenja. Na našem trening programu Situaciono rukovođenje timovima Vaši rukovodioci mogu da nauče kako da koriste prave stilove rukovođenja na osnovu razvojnog nivoa tima kako bi unapredili komunikaciju, pospešili produktivnost, postigli bolji učinak i uspešno vodili inicijative tima.

54% ljudi provede 43% svog vremena na timskim sastancima i još 34% provede i do 50% svog vremena na timskim sastancima*.

Ipak 42% RETKO, AKO IKAD, PROLAZE KROZ TRENING
kako rukovoditi timom*.

Biti sposoban da vodiš produktivan, efikasan tim je ključno za unapređivanje snaga članova tima, adresiranje unakrsnih funkcionalnih izazova i završavanje poslova u bilo kojoj organizaciji.

TIMOVI VISOKOG UČINKA KAO
KOMPETITIVNA PREDNOST

Timovi visokog učinka dozvoljavaju vašoj organizaciji da spoji veliki broj veština, snage i iskustva svojih članova kako bi rešila kompleksne organizacione probleme, bila brža, donosila bolje odluke, podstakla kreativnost i proizvela dosledno superiorne rezultate.

High performing team leadership styles improve team collaboration

UNAPREDITI
SARADNJU

Timovi visokog učinka spajaju komplementarne veštine, snage i iskustva koja prevazilaze sposobnosti svakog od članova pojedinačno.

Adopt a team leadership model to achieve superior results | Ken Blanchard

POSTIĆI SUPERIORNE
REZULTATE

Efikasni timovi su osnaženi i odgovorni – oni dosledno izvršavaju strategiju, postižu ciljeve i superiorne rezultate.

Situational team leadership skills can increase teamwork and innovation

POVEĆATI
INOVATIVNOST

Zajedničkim radom, članovi tima dele svoje ideje, talente i uglove posmatranja kako bi na kreativan i inovativan način rešili probleme.

Team leadership training leads to consistently high performing teams

DOSLEDNO IMATI
VISOK UČINAK

Članovi tima, koji su bili deo kohezivnog, pobedničkog tima, šire svoje veštine i koristi visokog učinka kroz čitavu organizaciju.

OPTIMIZUJTE UČINAK
VAŠEG TIMA

Znamo da želite da vaši timovi rade zajedno i efikasno kroz čitavu organizaciju i naš trening program Situaciono rukovođenje timovima može da tome pomogne.

Situaciono rukovođenje timovima je zasnovan na veštinama, praktični trening program koji je napravljen tako da omogući vođama tima uvid u proces, alate i veštine liderstva koje su potrebne da se osnaže članovi tima, poveća produktivnost i poboljšaju inicijative prema uspehu.

Na osnovu višegodišnjih rezultata istraživanja prirode sjajnih timova, Situaciono rukovođenje timovima uči vaše rukovodioce predvidljivim fazama razvoja tima kao i koji su stilovi rukovođenja timovima potrebni da bi se timovi kretali uspešno unapred.

Team performance process team leadership model | Ken Blanchard

Želite da saznate više?

Da li ste spremni?

Na treningu Situaciono rukovođenje timovima Vaši rukovodioci mogu da nauče veštine koje su im potrebne da naprave, podrže i vode visoko produktivne timove.

*The Critical Role of Teams, The Ken Blanchard Companies