PRUŽITE SVOJIM NOVIM RUKOVODIOCIMA

ODLIČAN POČETAK

60% RUKOVODILACA PO PRVI PUT NE ISPUNI OČEKIVANJA

Preko 2 miliona ljudi svake godine je unapređeno u ulogu rukovodioca, a prelaz iz uloge uspešnog radnika u ulogu uspešnog rukovodioca je težak i zahteva potpuno drugačiji niz veština. Program Rukovodilac po prvi put priprema novog rukovodioca za uspeh obezbeđujući mu trening i veštine koje su potrebne da bi prelaz bio što lakši.

60% NOVIH RUKOVODILACA NE ISPUNE OČEKIVANJA u toku prve dve godine. Oni koji ostanu na rukovodećim pozicijama razviju LOŠE NAVIKE koje ih potom prate tokom čitave karijere.*

85% ne polazi kroz obuku pre prelaska u ulogu rukovodioca.*

DA LI SU VAŠI NOVI RUKOVODIOCI SPREMNI?

DOBAR POČETAK PRAVI Razliku

Rukovodilac po prvi put koji dobije neophodne alate, veštine i trening od samog početka je pripremljen da postane efikasan lider koji može da razvija uključene i produktivne zaposlene i postigne bolje rezultate za organizaciju.Kreirajte dobar početak

Kreirajte dobar početak

Trening pomaže rukovodiocima da prelaz bude gladak i uspešan i da se osećaju dobro u svojoj novoj ulozi.

Kreirajte timove visokog učinka

Rukovodioci koji su obučeni na pravi način znaju kako da podrže, motivišu i osnaže članove svog tima kako bi poboljšali učinak i rezultate.

Razvite buduće rukovodioce

Novi rukovodioci uče kako da razviju efektivne rukovodeće stilove i veštine koje će im služiti tokom dalje karijere.

PRIPREMITE SVOG NOVOG RUKOVODIOCA ZA USPEH

Znamo da želite da vaši novi rukovodioci budu uspešni i mi vam možemo pomoći da ih pripremite putem našeg trening programa Rukovodilac po prvi put.

Rukovodilac po prvi put se zasniva na tajnama bestelera „Novi menadžer za jedan minut“, ikoje odolevaju vremenu i uvode načine razmišljanjaosnovnerazgovore i veštine komunikacije koje su potrebne novom rukovodiocu da postigne uspeh brzo i izgradi pozitivne odnose sa članovima svog tima.

Želite da saznate više?

ready TO get started?

Our First-time Manager workshop will teach your new managers the tools and skills they need to lead and manage their teams effectively.

*Corporate Executive Board; First Time Manager Survey, The Ken Blanchard Companies, 2015.