Aktuelni događaji i RADIONICE

04. decembar 2019. godine | Beograd, SRBIJA
OPTIMALNA MOTIVACIJA

Optimalna Motivacija čvrsto tvrdi da je motivacija veština koja se može naučiti, savladati, negovati i održavati. Pojedinci mogu naučiti kako odabrati kvalitetno motivaciono iskustvo u bilo kom trenutku, za svaki zadatak. Lideri uče da je njihova uloga da olakšaju rad zaposlenih na optimalnom motivacijskom izgledu.

11. i 12. decembar 2019. godine | Beograd, SRBIJA
SITUACIONO RUKOVOĐENJE II EXPERIENCE

Jedan od najpopularnijih Blanchard Serbia treninga - „Situaciono rukovođenje II Experience“. Saznajte kako da svoj stil rukovođenja prilagodite konkretnom zaposlenom i konkretnom zadatku/situaciji i da pri tome uvećate produktivnost i zadovoljstvo svojih zaposlenih.

18. decembar 2019. godine | Beograd, SRBIJA
TIMSKO RUKOVOĐENJE

Prijavite se za učešće unapređenog trening programa „Situaciono timsko rukovođenje“, pod novim nazivom „Timsko rukovođenje“. Na ovom treningu imaćete priliku da čujete koje su to novine i ciljevi treninga koji promoviše podizanje odgovornosti svih članova tima za uspeh celog tima. To podrazumeva, između ostalog, dobru procenu, dogovaranje timske mape, „shared leadership“ itd, kako bi na kraju tim kao jedinka bio visoko funkcionalan - visoko uspešan i sa pozitivnom atmosferom.

| Beograd, SRBIJA
Predstavljanje novog programa „Timsko rukovođenje“

Pridružite nam se na predstavljanju unapređenog trening programa „Situaciono timsko rukovođenje“, pod novim nazivom „Timsko rukovođenje“. Na ovom događaju imaćete priliku da čujete koje su to novine i ciljevi treninga koji promoviše podizanje odgovornosti svih članova tima za uspeh celog tima. To podrazumeva, između ostalog, dobru procenu, dogovaranje timske mape, „shared leadership“ itd, kako bi na kraju tim kao jedinka bio visoko funkcionalan - visoko uspešan i sa pozitivnom atmosferom.

| Beograd, SRBIJA
PREDSTAVLJANJE SVIH BLANCHARD SRBIJA TRENING PROGRAMA

Blanchard Srbija je jedini i zvanični zastupnik Ken Blanchard Companies trening programa. Pridružite nam se 29. novembra kako bi ukratko čuli specifičnosti svakog od trening programa i bolje razumeli koje su njihove razlike i odlučili koji bi bio najprimenjiviji za vas. Tu spadaju Situaciono rukovođenje II, Timsko rukovođenje, Građenje poverenja, Rukovodilac po prvi put, Optimalna motivacija, Samorukovođenje.

| Beograd, SRBIJA
SAMORUKOVOĐENJE

Bazirano na Situacionom rukovođenju II, najčešće korišćenog modela upravljanja u svetu, Samo-rukovođenje pruža strategije za Vas da steknete više zadovoljstva u radu preispitujući svoju motivaciju, znanje, veštine i samopouzdanje.

| Beograd, SRBIJA
RUKOVODILAC PO PRVI PUT

Trening program Rukovodilac po prvi put zasnovan je na tajnama knjige „Novi menadžer za jedan minut“ i uvodi učesnike u razgovore i stilove koje bi novi menadžeri trebalo da izgrade i stvore pozitivne odnose sa svojim timovima.

| Beograd, SRBIJA
GRAĐENJE POVERENJA

Blanchardov program Građenje poverenja podučava ljude kako da izgrade poverenje i, ako je narušeno, kako da se popravi. Model je lako naučiti, lako zapamititi, a što je najvažnije lako ga je koristiti na poslu. Elementi poverenja (ABCD) formiraju zajednički jezik za ljude kako bi razgovarali o poverenju bez straha.

| Beograd, SRBIJA
BRIGA O KLIJENTIMA

Naš program Briga o klijentima uči zaposlene kako da dosledno pružaju najbolje usluge kako bi svojim saradnicima pružili pomoć koja im je potrebna,. Takođe, uči ih da zadrže svoje kupce i da im se oni konstantno vraćaju, kao i da stvore konkurentsku prednost koju Vaša kompanija zaslužuje.